четвер, 01 жовтня 2009 17:45

Тамара Кукушкіна загинула від вибуху котла

У неділю на кухні в квартирі подружжя Кукушкіних у селі Бабин Гощанського району Рівненщини вибухнув газовий котел. Потужна хвиля розвалила стіну і вибила шибки у вікнах.

84-річна Тамара Опанасівна та 82-річний Антон Іванович отримали сильні опіки  рук, ніг, голови, дихальних шляхів. Жінка померла в обласному опіковому центрі. Її чоловік досі у тяжкому стані.

Подружжя жило в одноповерховому восьмиквартирному будинку. Коли стався нещасний випадок, їхні сусіди святкували день народження. До сусідки 19-річної Галини Гук прийшли 12 гостей. Усі зібралися в кімнаті, що межує з кухнею Кукушкіних.

— Люди щойно всілися за стіл, як на них звалило стіну, — каже сільський голова Юрій Ковальчук, 41 рік. — Посипались уламки дерев"яної шафи-стінки та  цегли. Однорічну дитину вибухова хвиля викинула на вулицю через вікно. Упала на траву. Це врятувало дівчинку, і вона не опинилася під завалом.

Налякані гості самі вибралися з-під уламків, витягли іменинницю.

— Відбулися переляком, подряпинами та синцями, — додає сільський голова. — Лише одну 30-річну жінку забрали в лікарню із забоєм ребер. Але з нею все гаразд, вона вже дома.

Що стало причиною вибуху, з"ясовують фахівці. У селі кажуть, кілька днів тому пенсіонери встановили новий газовий котел.

— Подружжя переїхало в Бабин торік. Знаю лише, що їхній син мешкає в Рівному, — каже Дмитро Ковальчук. — Будинок після вибуху доведеться ремонтувати — по стінах пішли тріщини.

Зараз ви читаєте новину «Тамара Кукушкіна загинула від вибуху котла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути