неділя, 24 вересня 2006 18:04

Оголеній моделі на голову вдягли корабель

Автор: фото: Вадим ДМИТРИЧЕНКО
  Модель Марта Король (посередині) із зачіскою-кораблем позує на восьмому фестивалі перукарського мистецтва, що проходив минулого тижня у Львові. По боках стоять ще дві моделі, яких готував перукар Антон Козін
Модель Марта Король (посередині) із зачіскою-кораблем позує на восьмому фестивалі перукарського мистецтва, що проходив минулого тижня у Львові. По боках стоять ще дві моделі, яких готував перукар Антон Козін

На восьмому фестивалі перукарського мистецтва у Львові публіку найбільше вразив перукар-модельєр місцевого салону краси "Сакура" Антон Козін, 18 років. Він роздягнув дівчину, розмалював її срібною фарбою й почепив на голову дерев'яний корабель-фрегат.

Козін випустив оголену модель на подіум, вплівши між щоглами півметрового корабля пасма русявого волосся . Глядачі спочатку оніміли, а потім зааплодували.

Колишній студент Ліцею побутового обслуговування Антон Козін удруге змагався на фестивалі перукарського мистецтва. Торік він представив дві моделі, тепер — привів на подіум п'ятьох. Оголеною примою стала 17-річна студентка Державного економічного коледжу Марта Король.

Сам стиліст після конкурсу мав зморений вигляд.

— Малював Марту зо дві години. Дівчина терпіла — босоніж стояла на плитці в туалеті, — каже Козін. — Для своєї колекції використав усе, що було під рукою: автомобільну фарбу, пір'я, дріт, простирадло.

— Цікаво було вийти, — тільки й промовила Марта. Дівчина повільно повертає голову — зачіска важка. — Правда, класно?

Фестиваль перукарського мистецтва у Львові зібрав десятки майстрів із Києва, Харкова та міста Дубно, що на Рівненщині. Господарів конкурсу представляли авторські школи Людмили Зінченко та Володимира Новоградського.

Зараз ви читаєте новину «Оголеній моделі на голову вдягли корабель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути