четвер, 16 жовтня 2008 20:07

Наталка Карпа шукає водія
10

"Газета по-українськи" визначила десятку найбажаніших наречених області. До списку увійшли посадовці, доньки впливових батьків, бізнес-леді, спортсменки та співачки. Не обмежували вік бажаних наречених. Цікавилися думкою чоловіків — від студентів до посадовців. Переможниці опитування наведені в алфавітному порядку за прізвищами.




Роксолана Дубневич, 17 років


Донька Ярослава Дубневича — одного з братів-мільйонерів, співвласників товариства "Колійні ремонтні технології", аграрних підприємств, Пустомитівського заводу "Шляхзалізобетон", частково "Будінвесту" та "Архібуду". Статки Богдана та Ярослава Дубневичів — майже $27 млн.

Роксолана — першокурсниця юридичного факультету  університету Франка. Є членом скаутської організації "Пласт". Зустрічаємося після пар. Дівчина поспішає на заняття зі спортивної аеробіки. Одягнута в сорочку з безрукавкою та широкі джинси.

— Не терплю каблуків, це наруга над жінкою. Вважаю, що їх придумали чоловіки. Цей браслет мені тато привіз з Америки, — показує. — Біжутерія.  Нічого дорого із прикрас не одягаю. Якщо загублю — прикро. Хіба що коли з батьками йду в театр.

13 жовтня Роксолана відсвяткувала 17-річчя.

— Коханий подарував мені підвіску та пісню — написав до неї слова. Виконав її під гітару. Батьки — гроші. Вони зайняті люди, не мають часу ходити зі мною за подарунком, — каже.

Студентка живе з батьками та 9-річним братом у будинку в селі Зубра Пустомитівського району. Щодня на навчання її возить власний водій.

— Їхати в маршрутці означає зіпсувати настрій на день, — усміхається.

Каже, не користується авторитетом впливового батька.

— Тато не мав часу на виховання, завжди у справах.




Наталка Карпа, 27 років


Співачка, телеведуча. Закінчила медуніверситет ім. Данила Галицького із червоним дипломом.

— У мене шок. Сьогодні принесли кошторис запису нового кліпу, — показує. Там підсумовано: 72 тисячі. — І це в доларах.

Зустрічаємося з Наталкою у її салоні краси на вул. Тарнавського.

— Моє перше кохання було романтичним, трагічним та визначальним, — згадує. — Почалося в 11-му класі. Ніколи не забуду перший поцілунок при великих вітражних вікнах, півмісячному сяйві. Був Новий рік. Та людина трагічно загинула. Аби забути особисті проблеми, поринула в музику.

Найбільше Карпа боїться самотності.

 — Мій коханий не є суперкрасивим, — усміхається. — Для мене не має значення — брюнет, блондин, рудий, лисий. Він має бути мужнім, не проявляти жіночих рис. Не люблю фальші, брехні, хамства та підлабузництва. Подобаються чоловіки з почуттям гумору. А-а, ще забула — ціную розум.

Карпа має власне житло у Львові та Києві. Нещодавно змінила "мазду" на "Тойоту Камрі".

— Хочу найняти водія, — каже. — Не тому, що це круто. За кермом втомлююся.

Носить одяг "Версаче", "Дольче Ґаббана", "Рокко Барокко".

— У мене багато-багато сумок, — жестикулює руками. — Двічі в житті вдалося класно скинути вагу. Раз за тиждень схудла на 7 кілограмів. Тоді закохалася й нічого не могла їсти. Другий раз — місяць постила перед Різдвом.

Карпа мріє про повноцінну сім"ю. Каже, уміє готувати:

— Морські салатики з кальмарчиками, копчену рибку, чебуреки. Вареники простіше в магазині купити.




Дана Кміть, 19 років


Донька голови Львівської облдержадміністрації Миколи Кмітя. Губернатор був гендиректором та співвласником холдингу IDSGroup, де продають "Моршинську" й "Миргородську" мінеральні води. За минулий рік задекларував 1 млн грн. Його дружина, донька та син 2007-го заробили майже 57 тис. грн. Сума коштів на рахунках у банках — понад 2 млн. грн. Кміті володіють земельною ділянкою, квартирою та особняком у Моршині. Їздять на "Акурі", "Хонді Акорд" та "фольксваґені".

Дана три роки не живе з батьками. Після навчання в американському коледжі у Швейцарії вступила на підготовчі курси до англійського університету. Вивчає східну економіку.

— Коли вчилася у Швейцарії, щодня телефонували до неї, — згадує мати Світлана Кміть. — Якщо не дзвонили, вона обурювалася. Мовляв, забули про свою дитину.

— Я пишаюся своєю донькою, — додає губернатор. — Часто буває, що діти забезпечених батьків поводяться негідно.

Подейкують, що Дана росла "татусевою донечкою". Микола Іванович був для неї ідеалом. Водив доньку до дитсадка та школи.

Понад рік дівчина зустрічається з однолітком із Моршина. Він навчається в іншій країні, спілкуються по телефону.

— Заміж ще не збирається. Хоче вчитися, — кажуть подруги.




Наталія Крісман, 35 років


Адвокат, поетеса, донька ортопеда-травматолога Юрія Крісмана з міста Рудки Самбірщини. Наталія брала участь в резонансних судових справах: проти екс-начальника Львівського СІЗО Василя Романишина, громада Самбора проти мера Тершовчина,  замаху на директора ринку "Шувар" Федишина.

— Я живу в чоловічому світі, — каже Крісман. — Ніколи й нічого не боюся. Не беру до уваги гонорар, який мені платять. На справі з Тершовчином не заробила жодної копійки. Для мене найважливіше — долі людей та справедливість.

Згадує про перше кохання.

— У своєму житті говорила "кохаю" лише одному чоловікові. Я не розмінююся. — Через трагічні обставини ми не можемо бути разом. Можливо, ще зустріну чоловіка, в якому знайду споріднену душу. Не кожен наважиться підійти до мене й позалицятися. Я воюю з чоловіками. За гострий язик мене ненавидять та бояться.

Батьки-лікарі хотіли, аби Наталя вийшла заміж.

— Мама з татом казали: "Доця, усі вже давно повиходили заміж. А ти коли?" — згадує. — Та я не керуюся стереотипами. Для мене важливо бути зреалізованою.

Поправляє довгу русу косу.

— Довша, ніж у Юлії Тимошенко. Волосся ніколи не фарбувала, — усміхається. — Вбрання купую стихійно. Біжу-біжу вулицею, одяг на мене з манекена дивиться. Інколи важко підібрати — маю дуже вузьку талію, нормальну попу.

Крісман у власній квартирі мешкає сама.

— Маю водійські права та змогу придбати машину, але не ризикую.

Каже, що чоловіка навчить готувати та мити посуд.

 —  Хотіла би побачити мужчину, який зможе мене приборкати.




Світлана Павлюк, 23 роки


Модель львівського агентства "ОксМоделс", дизайнер. 2006 року Світлана стала переможницею кастингу моделей "Фешн Модел Евордс 2006". Її параметри — 83-60-88.

Має  сестру-близнючку Оксану. Дівчата закінчили Національний Університет "Львівська Політехніка". Із батьками-інженерами та 26-річним братом живуть у чотирикімнатній квартирі. Їздять на спільній "Тойоті Кемрі".

— Ніколи не конфліктуємо з сестрою через хлопців, — додає Світлана. — Інколи одна замість другої на побачення ходимо. — Та це дуже рідко. Одразу чоловікам правду розповідаємо. Та це для них своєрідний тест: перевіряли на серйозність стосунків.

Відпочиває у нічних клубах "Занзібар", "Міленіум". На дискотеці Світлана познайомилася з хлопцем. Згодом розійшлися.

Ідеальний чоловік для Світлани має мати почуття гумору, розум та силу.

— Найгірша моя риса — лінь. Всюди запізнююся.

За буденним одягом їздить до Кракова, Одеси. Святковий — моделюють та шиють із сестрою.

— Раніше, ніж за п"ять років, заміж не вийду. Дітей — не менше трьох, — додає Світлана.

Світлана не обмежує себе в їжі. Вважає, що голодування — перший крок до хвороб. Часто готує — відбивну Фаб"є.

— Куряче філе відбити, посолити, поперчити. За смаком додати спеції, тоді обсмажити у клярі, — ділиться Світлана. — На готову відбивну покласти шматочки ананасів та полити збитою сметаною. Зверху потерти твердий сир. На 10 хв поставити в духовку. Це така смакота!



Наталія Пісна, 21 рік


Донька начальника обласної міліції генерал-лейтенанта Василя Пісного, п"ятикурсниця юридичного факультету університету ім. Франка.

— Майбутню професію обирала сама. Тата-маму не питала, — розповідає Василь Михайлович. — Після закінчення навчання хоче суддею працювати. Думає про роботу викладача в університеті. Усе — в її руках. Вчиться на відмінно. 840 гривень стипендії отримує. Я здивувався: дехто одержує таку заробітну плату.

У Наталі батьки розлучені. Вона живе з матір"ю в квартирі на вул. Брюховицькій у мікрорайоні Рясне-2. Мати є власницею ресторану "Колиба" у селищі Брюховичі поблизу Львова.

— Я за неї спокійний: раду дасть собі в житті, — каже батько. — Якщо чогось захотіла — обов"язково доб"ється. У школі завжди першою була. Бойова: вся — в тата, — сміється.

Цьогоріч Наталія відпочивала в Одесі, в Трускавці та на Кіпрі.

— По нічних клубах не ходить, — серйознішає Пісний. — Не палить, не п"є. Із претендентом на її руку та серце не знайомила. Каже, спочатку треба на ноги стати, а тоді про сім"ю думати.

У гардеробі Пісної — речі від львівського модельєра Оксани Караванської. Їздить студентка на "Тойоті РАВ-4". Подейкують, на повноліття батько подарував їй готель "Наталі-18" у центрі Львова.

— Машину позичає в мами, — говорить генерал-лейтенант. — Ніякого готелю не має. Лише власну двокімнатну квартиру. Вийде заміж — переїде туди жити.



Мирослава Святківська, 24 роки


Власниця бістро "Тарко" на п"ятому поверсі торговельного центру "Магнус", переможниця конкурсу "Молодий підприємець року 2007".

— Це наш сімейний бізнес. Заклад швидкого харчування за недовгий час окуповується,— розповідає. — Починав справу мій брат. Я тоді була студенткою. У першу зміну вчилася, а після обіду бігла на роботу.

Мирослава закінчила факультет міжнародних відносин  університету Франка. Із колишнім чоловіком прожила два роки. Виховує 2-річну доньку Евеліну.

— Перше серйозне кохання пережила в школі, — зізнається. — Три роки отримувала в подарунок квіти та осінні листочки. Досі залишилося почуття симпатії.

Нині Мирослава не має коханого.

— Ідеал мужчини, — задумується. — Йому має бути не менше 30.  Вихований, щедрий, із повагою до жінки. Повинен робити несподіванки. Уявляю, чоловік запросив у кіно. Під"їжджає на солідній машині, виходить у діловому костюмі. В одній руці — оберемок надувних кульок, а в другій — колечко з діамантом. Це ж прикольно, — сміється. — Для мене матеріальні цінності не більше, ніж засоби для комфортного життя.

Зараз Мирослава у відпустці. Дотримується дієти за методом лікаря Панькевича. Нічого не вживає, крім води з медом чи лимоном.

— За 2,5 тижня втратила 8 кілограмів. На роботі мене не впізнають, — ділиться.



Оксана Сеник, 22 роки


Донька голови Львівської обласної ради 51-річного Мирослава Сеника. Цьогоріч Оксана закінчила філософський факультет Львівського  університету Франка. Із середини вересня працює старшим психологом у Головному управлінні Міністерства з надзвичайних ситуацій у Львівській області. Живе з батьками у трикімнатній квартирі на вул. Тарнавського.

— До власної машини ще не доробилася, — сміється. — На роботу їжджу трамваєм, тролейбусом. Інколи батько машиною підкине.

Нині в Оксаниному житті немає чоловіка. Вона не може пригадати перше кохання.

— У школі час од часу траплялися захоплення, — розповідає. — Пам"ятаю, коли дівчата бігали за двома на два роки старшими хлопцями. І я не виняток. Виходила на коридор і дивилася, чи вони не йдуть.

— Чоловік має бути відкритим, чесним, ніжним, — перелічує. — Зовнішність не грає ролі. Хіба важливо, якого кольору в нього волосся, який він на зріст? Людина або подобається, або ні.

Оксана одягнута в кольорову смугасту блузку та джинси.

— Одяг має бути комфортним та гарним, — крутиться біля дзеркала. — Не обов"язково супербрендовим та супермодним.

Каже, увечері після роботи із братом йдуть до басейну. Намагається ходити туди двічі на тиждень.

— Я — за здоровий спосіб життя, — стверджує. — Ніколи не сиділа на дієтах.



Зоряна Скірко, 25 років


Співачка. Закінчила економічний факультет Львівського національного університету ім. Івана Франка із червоним дипломом.

— Я романтик і вважаю, що кохання має бути раз на все життя, але симпатія та флірт у моєму житті присутні постійно, — розповідає. — В 11-му класі мені подобався хлопець, але через сором"язливість наважився підійти до мене лише на випускному. Вечір був гарний, але тоді ж усе й закінчилося, почалось навчання в університеті, музика, група.

Дівчина вільно розмовляє французькою.

— У серпні були в Тунісі, то мала змогу повправлятись у мові, — додає. — Араби з компліментами не давали проходу. До мене часто підходять на вулиці. Я — екстраверт, зі мною легко спілкуватися.

Зоряна живе з батьками у трикімнатній квартирі у Львові. Власного авто не має.

— Я їжджу, чим доведеться, — говорить.— В таксі і маршрутках.

Каже, не женеться за брендовим одягом:

— Тішуся своєю останньою покупкою, знайшла леопардові кросівки в "Інтертопі". Заплатила 450 чи 500 гривень. Сподобалося купувати одяг у Кракові. У величезному торговому центрі "Галерея Казимира" цілий поверх із молодіжним одягом.

Зоряна додає, що не планує заміжжя:

— Не люблю планувати, не задумуюсь, чи це станеться цього року, чи наступного. Мені у чоловікові не важливо, чорнявий він чи блондин, головне, щоб доглядав за собою. Був розумним, довіряв мені та поважав.




Яна Шемякіна, 22 роки


Краща спортсменка Львівщини-2005, чемпіонка Європи з фехтування на шпагах, студентка магістратури Львівського університету фізичної культури.

Тренер називає її "міс один укол". Коли у змаганнях залишається один укол, Яна зосереджується і завдає його.

Мешкає у двокімнатній квартирі з батьками та 30-річним братом Володимиром.

— Собачку придбала чотири роки тому, — розповідає. — Я часто їду з дому. Він відчуває, коли маю повернутися,  — метушиться.

П"ять років Шемякіна не зустрічається з хлопцями. Останній не розумів її захоплення спортом. Хотів, аби більше часу йому приділяла.

— До мене ще, мабуть, не приходило перше кохання, — каже. — Ідеальний чоловік має бути з почуттям гумору, уміти заробляти гроші та любити свою маму. Останнє — обов"язково. Тоді він буде гарно ставитися до мене та дітей.

Яна їздить на "Фольксваґені Ґольфі". Рідко відпочиває на дискотеках.

— Нещодавно "Війну й мир" дочитала. Класику люблю, — усміхається. — Багато мрію. Хотіла перемогти на Олімпійських іграх. Половинка мрії збулася — взяла участь у змаганнях, половинка — ні: не здобула перемоги.

У майбутньому хоче працювати в міліції. Три роки тому після перемоги на чемпіонаті Європи Яну взяли на роботу до Служби безпеки України і присвоїли звання старшого прапорщика.

Зараз ви читаєте новину «Наталка Карпа шукає водія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути