четвер, 03 квітня 2008 21:04

На Великдень сиріт візьмуть у родини

П"ять шкіл-інтернатів Тернопільщини просять прийняти на Великодні свята до бездітних родин одну або двох сиріт віком від 5 до 15 років. Усім охочим взяти дітей треба зареєструватися до 17 квітня.

— Такої акції ніде в Україні не проводять, — розповідає керівник громадської молодіжної організації "Братерство сиріт" Володимир Мазур, 30 років. — Можна зголошуватися й одиноким, і розведеним. Слід принести паспорт, характеристику з місця роботи, акт обстеження житлово-побутових умов і рекомендаційного листа із церкви або селищної ради.

Протягом трьох років кількість учасників збільшується. Спочатку зголосилися 35 родин, згодом — 52. Цього року до акції долучаться 80–110 сімей.

Дітей можна запросити на п"ять або десять днів. Молодших — із 25 квітня до 4 травня. У зв"язку з навчанням 11-річних і старших сиріт беруть на 25–29 квітня.

Половина родин-учасниць щороку запрошує тих самих дітей. Щоб зареєструватися, треба звернутися за адресою: бул. Шевченка, 23 офіс 69, третій поверх готелю "Україна", ГМО "Братерство сиріт".

Зараз ви читаєте новину «На Великдень сиріт візьмуть у родини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути