четвер, 29 квітня 2010 18:39

На дитячий книжковий форум приїдуть 40 видавців

Три дні з 29 квітня по 1 травня у Львові проходитиме Дитячий форум видавців. На книжковий ярмарок у Палаці мистецтв на вул. Коперника зберуться понад 40 видавництв дитячої літератури і книгарень. Вхід вільний.

Крім традиційної виставки-продажу літератури, для дітей буде багато забав. Усі три дні вони зможуть безкоштовно вчитися різних ремесел. На території Палацу буде містечко майстрів. Батьки зможуть привести дитину на будь-який з півсотні майстер-класів — з вишивки стрічками, плетіння з бісеру чи соломи, аплікації та орігамі, живопису, ткацтва чи акторської майстерності і карикатури.

— Ми підготували 240 заходів, — розповідає Юлія Канюка з прес-служби форуму. — Окрім майстер-класів, це презентації книжкових новинок та автограф-сесії письменників, лотереї та розіграші, конкурси та виставки, акція "Книжка від зірки" та фестиваль-парад літературних героїв.

Під час ярмарку нагородять переможців конкурсу "Найкращий читач України". На це звання претендують понад 150 тис. українських школярів з усіх регіонів України. Організатори очікують на святі дитячої книжки 35 тис. відвідувачів.

Зараз ви читаєте новину «На дитячий книжковий форум приїдуть 40 видавців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути