середа, 12 березня 2008 07:05

Львівські наречені вийшли на парад (ФОТО)

У суботу по обіді чотири десятки наречених крокували центром Львова. Парад жінок у весільних сукнях відбувся у місті вперше. Крім білих суконь, були в чорний горошок, з червоними бантами та з байкерськими аксесуарами.

Того дня дощило, було 5 градусів тепла. Незважаючи на негоду, наречені з родичами та друзями заповнили площу Ринок. Шлейфи суконь мокли у калюжах.

— Парад наречених — можливість для одружених жінок ще раз одягнути весільну сукню, відчути ейфорію цього дня, — розповідає Оксана Бутенко, 36 років, із весільної агенції "Все для тебе". — Нареченим розлили у келихи шампанське та запросили позмагатися у конкурсах. Титул найсміливішої виборола львів"янка 62-річна Христина Гоянюк. На парад вона прийшла у сукні, в якій була на другий день весілля. Жінка одружена 38 років, має онуку Христинку. Дружину підтримував чоловік Серафим.

— Весільне плаття мені пошила мама, але за ці роки його понищила міль. Рукавички краще збереглися, сьогодні я в них, — каже Христина Гоянюк.

28-річний Василь Алексєєв та його дружина Наталка, 29 років, помінялися одягом. Жінка прийшла в штанах та чорному фраці з метеликом, а чоловік — у шлюбній сукні з корсетом.

— Ми одружені дев"ять років, — розповідає Наталя, доки чоловік бере участь у конкурсі серед наречених: змагається, хто найвище підніме сукню. — Це Василь запропонував помінятися одягом. Плаття йому  позичили знайомі.

— Трохи корсет тисне, на спині не зійшовся, — говорить чоловік.

З батьками прийшла донька 7-річна Настя. Дівчинка каже, що їй смішно спостерігати за перевдягнутими батьками.

Кілька наречених під"їхали на мотоциклах. Байкерка 24-річна Агнешка вдягла міні-спідницю із золотистої сіточки, корсет із вишивкою та сітчасті колготки. Зверху — шкіряна куртка, на голові — чорний картуз.

— Моїй дитині вже три роки, — розповідає Агнешка. — Але такий класний наряд хотілось усім показати.

Байкерка Олександра Садова поверх білої сукні одягнула чорну шкіряну куртку-"косуху" й такі ж рукавички без пальців та ковбойський чорний капелюх. Після свята байкерки проїхалися центром міста. Решта жінок пройшли проспектом Свободи.

Зараз ви читаєте новину «Львівські наречені вийшли на парад (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути