четвер, 09 жовтня 2008 20:57

Літній одяг і взуття розпродують за півціни

На усіх львівських ринках тривають розпродажі літніх речей. На "Краківському" в центрі міста біля кожного павільйону стоять вішаки з футболками, світлими штанами й сукнями. Поряд — ящики та стелажі з босоніжками.

— Шкіряні якісні босоніжки польської фабрики віддаю практично по собівартості, — розповідає продавець Тетяна Кожух, 34 роки. — На все літнє взуття в мене 50 відсотків знижки. Люди беруть, бо ціни низькі. Босоніжки віддаю за 100–130 гривень, сабо — 80. Через тиждень будемо прибирати залишки. Прийшло багато сезонного взуття — чобіт та черевиків.

З літнього одягу на ринку найбільше футболок та сорочок із коротким рукавом. Їх віддають за 50–70 грн.

— Спідниці й шорти вже спакували і вивезли на склад, — говорить продавець Зоряна Кесора, 22 роки. — Прибрали, бо одяг світлий і брудниться. Навесні будемо продавати за акційною ціною. А от футболки добре купують і взимку.

У магазині спідньої білизни на "Галицькому перехресті" продають купальники від 80 до 300 грн. Ціни не знижують. Продавець 24-річна Яна Ушакова каже, купальники добре продаються восени та взимку. Їх беруть для відпочинку в Єгипті. Сонцезахисні окуляри віддають по 50 грн. За фірмові "Полароїд" правлять від 100 грн. На застарілі моделі дають 20% знижки.

Зараз ви читаєте новину «Літній одяг і взуття розпродують за півціни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути