вівторок, 24 червня 2008 07:15

Леонід Кравчук утопився в ставку

У неділю в селі Уїздці Здолбунівського району Рівненщини втопився Леонід Кравчук, 45 років. Поліз купатися в місцеве водоймище, але не вистачило сил допливти до берега.

— Загинув на очах у знайомих, — розповідає 52-річний Олександр Стаднійчук, що живе неподалік. — Ставок не дуже глибокий, але плавати в ньому заборонено — там рибу розводять. І підводних ям вистачає, вода темна — дна не видно.

Кравчук пішов у гості до товариша. Дорогою вирішив скупатися. Одяг залишив на березі і пірнув у воду. Раптом заплескав руками і почав захлинатися.

— Мабуть, судорога схопила, — припускає односельчанка Тетяна Мельник, 34 роки. — Тіло на берег витягли перехожі. Пробували відкачати, робили масаж серця, але марно.

Чоловік був неодружений, жив із матір"ю-пенсіонеркою. Тримали корову та кілька свиней. Постійної роботи Кравчук не мав, часто їздив на заробітки.

— Нещодавно Льоня приїхав з Росії, робив там на будівництві. А паспорта загубив, — додає Стаднійчук. — Здається, в метро з сумки випав. А нового досі не виробили. Хотів знову податися в Москву, але не міг виїхати без документів.

Зараз ви читаєте новину «Леонід Кравчук утопився в ставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути