Ексклюзиви
четвер, 14 лютого 2008 07:10

Квитком у "трамваї закоханих" слугуватиме поцілунок при вході

Сьогодні центром Львова курсуватиме "трамвай закоханих". Акцію до Дня святого Валентина організувала весільна агенція "Все для тебе". Перший рейс запланований на 14.00 від площі Ринок.

— Квитком слугуватиме поцілунок при вході, — розповідає 36-річна Оксана Бутенко з агенції "Все для тебе". — Вагон прикрашатимуть яскраві кульки, всередині лунатиме музика, а замість проїзних квитків роздаватимуть солодощі й наливатимуть шампанське. Пара, яка найоригінальніше освідчиться в коханні, отримає у подарунок вечерю у відпочинковому комплексі "Озерний край".

Для пасажирів проведуть екскурсію центром міста.

— Разом із братом Іваном розповідатимемо романтичні історії про ті місця, біля яких проїжджатиме трамвай, — каже 37-річний екскурсовод Петро Радковець.

Агенція "Все для тебе" працює у Львові з грудня 2007 року.

— Весіль ще не організовували, бо піст, — пояснює Оксана Бутенко. — Наступну акцію запланували на 8 Березня. Влаштуємо у Львові парад наречених у весільних сукнях. Хотіли проводити його на День Валентина, та вирішили, що в лютому надворі надто холодно.

Зараз ви читаєте новину «Квитком у "трамваї закоханих" слугуватиме поцілунок при вході». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути