Ексклюзиви
середа, 30 серпня 2006 18:35

Єгиптянам у Галичині не таланить

Єгипетська компанія "Оскар Фільм Дистриб"юшн" закінчила "львівську" частину зйомок комедійного бойовика з робочою назвою "Заручник".

За сюжетом, головний герой — молодий єгиптянин-заробітчанин, — утікаючи від терористів, потрапляє у різні халепи. Неприємних історій за останні два тижні вистачило і самим членам знімальної групи.

Спочатку в акторки Нур просто зі знімального майданчика в Оперному театрі вкрали сумочку із паспортом, грішми та мобілкою. На обіцяні $500 за повернення документів ніхто не спокусився. Жінка тепер не може спокійно виїхати додому. Згодом єгипетський актор вдавав погоню на площі Ринок, не вписався у поворот і хвацько збив джипом ліхтаря. Іще через кілька днів працівники київської кінокомпанії "Аномалія фільм" подалися додому після сварки з єгиптянами в Домініканському соборі, бо не поділили права та обов"язки на знімальному майданчику. Потім проти одного кіношника-українця мало не порушили кримінальну справу — у його особистих речах міліціонери знайшли наркотики. Пізніше з"ясувалося, що пакетик із білою порошкоподібною речовиною хтось підкинув.

— Очевидно, в нашої компанії є заздрісники, — каже 32-річна Наталя Полоскова, директорка ПП "Творче об"єднання "ЛЕВ". — Хтось свідомо хоче зірвати зйомки.

Зі Львова єгиптяни поїхали на натурні зйомки до Криму. Стрічку "Заручник" планують випустити в прокат у листопаді-грудні. Українському глядачеві демонструвати її не збираються.

Зараз ви читаєте новину «Єгиптянам у Галичині не таланить». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути