Ексклюзиви
вівторок, 12 червня 2007 07:10

Дівчинка втопилася, рятуючи гусеня

Десять днів шукали селяни Коржової Монастириського району Тернопільської області 8-річну Олю Іваник. 29 травня вранці дівчинка погнала гусей на берег річки Золота Липа.

Батьки того дня поралися в полі, додому повернулися пізно. Зникнення дитини зауважили аж увечері. Відразу повідомили міліцію. Берег Золотої Липи біля пасовища крутий, до дна метрів зо три, тому викликали водолазів. У перші дні пошуків знайшли лише дитячий капець.

— Попід берегом багато верб, на дні багато корчів і гілляк, — розповідає прокурор Монастириського району В"ячеслав Левенець, 47 років. — Водолази попросили розчистити дно, бо інакше важко працювати. Усі селяни вийшли на берег. Коли підняли коріння з дна, з-під нього сплила другий капець, а потім і тіло дитини.

Родина Іваників дружня і працьовита. Дорослі брат і сестра Олі вже мають сім"ї. Дитина була спокійною.

— У неї замість іграшок були курчата та гусенята, — каже сусідка Іваників бабуся Марія. — Напевно, одне гусеня побігло до води, Оля кинулася за ним, біля берега заплуталась у водоростях і втопилася.

Зараз ви читаєте новину «Дівчинка втопилася, рятуючи гусеня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути