понеділок, 25 червня 2007 07:03

Дев"ятимісячного Микиту збив мотоцикл

Ларису Музичку, 35 років, та її дев"ятимісячного сина Микиту збив на пішохідному переході водій мотоцикла "кавасакі". Жінка надвечір із малюком і 14-річною донькою Катериною перетинала пр-кт Соборності в Луцьку.

— Після 21 години світлофори вже не працювали. Я подивилася ліворуч і праворуч, а тоді рушила вперед. Транспорту на проїжджій частині не було, тому ми сміливо пішли, — розповідає Лариса. — На іншій смузі проспекту за метрів 300 до нас наближався "мерседес". Ми не вперше тут гуляємо, тому зорієнтувалися, що встигнемо. Раптом із-за машини вискочив мотоцикл. За якусь мить він опинився перед нами. Я інстинктивно відкинула коляску з Микитою вперед.

"Кавасакі" збив жінку на очах у доньки. Лариса перекинулася в повітрі й упала на асфальт. 23-річний водій мотоцикла Сергій Присяжнюк вилетів у кущі за тролейбусною зупинкою.

Микита вцілів завдяки поясам безпеки в новій колясці, однак отримав закриту черепно-мозкову травму. У Лариси струс мозку. Катерина не постраждала.

Після аварії Присяжнюк приходив до Музичок і пропонував $100 компенсації за ліки. Його мотоцикл "кавасакі" не мав номерів. Каже, придбав його у людей, які привозять вживані скутери та мотоцикли з-за кордону.

Лариса на суді вимагатиме від Присяжнюка дві путівки для дітей до санаторію, де лікують неврологічні розлади.

Зараз ви читаєте новину «Дев"ятимісячного Микиту збив мотоцикл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути