Ексклюзиви
четвер, 25 лютого 2010 21:24

Дешеві квитки у Венецію замовляють заздалегідь

Із 14 травня авіакомпанія "Візз Ейр Україна" відкриває новий рейс зі Львова до Венеції, аеропорт "Тревізо". Квитки можна вже замовляти на сайті авіакомпанії wizzair.com або за телефоном у Києві: (044) 206 48 88. Вартість — від 378 грн в один бік. Для початку заплановані два рейси на тиждень.

Уже рік за такою ж ціною популярним є рейс Львів–Дортмунд.

"Візз Ейр Україна" — перша бюджетна авіакомпанія України. Цим і зумовлені її недорогі перельоти.

— Компанія жорстко контролює свої власні витрати. У нас мінімальний ефективний штат працівників, де кожен виконує чітку роботу. Працюють тільки нові судна. А це економія на простоях техогляду, на ремонті, — пояснює Христина Косоноцька з центрального офісу компанії. — Квитки ми продаємо не в касі, а на сайті й у кол-центрі. Тобто не платимо за оренду кас і зарплату касирам. Також ми літаємо у другорядні аеропорти міст Європи, де менший збір. Таким чином, наші ціни — це не тимчасові акції. Це низька вартість квитків на постійній основі.

Штат "Візз Ейр Україна" із керівництвом — 78 осіб. У компанії два літаки — "Аїрбус A320" на 180 місць. Обидва літають по 13–14 год. на добу.

Минулого літа популярним був авіарейс компанії Львів–Сімферополь. У Крим квиток коштував від 200 грн. Чи буде відновлений він цього курортного сезону, невідомо.

Зараз ви читаєте новину «Дешеві квитки у Венецію замовляють заздалегідь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути