Ексклюзиви
середа, 20 грудня 2006 17:40

Чубай святкуватиме ювілей в Оперному театрі

Лідер рок-гурту "Плач Єремії" Тарас Чубай, 36 років, святкуватиме 20-річчя  професійної діяльності новорічним концертом 2 січня у Львівській опері.

— Я двадцять років тому вперше вийшов на сцену за гроші, — розповідає музикант. — Бо якщо рахувати, коли з"явився на сцені взагалі, то вийде значно більше років. Можливо, двадцять один. Або й двадцять п"ять... Я й сам не знаю. А того дня у 1987-му виступав у Парку культури та в костелі Марії Сніжної.

Приблизно третину новорічної програми складатимуть нові твори. Зі старих Чубай обов"язково заспіває пісню "Миколай бородатий".

— Ми не хотіли мати монополію на свято Миколая, — каже лідер гурту. — Пісня написана від щирого серця, тому її щороку крутять на радіо. І нам не треба давати хабарі за розкрутку. До речі, один із цьогорічних подарунків Святого Миколая зараз на мені, — показує кульчик у лівому вусі.

Традицію новорічних вечорів у Львівській опері започаткував 2002 року "Океан Ельзи". Тарас Чубай братиме участь у такому концерті вже втретє. Квитки на його програму коштуватимуть 40–220 грн.

Зараз ви читаєте новину «Чубай святкуватиме ювілей в Оперному театрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути