четвер, 23 жовтня 2008 18:28

Богдан Андрусяк повісився

Уночі 20 жовтня в селі Переволочно Буського району знайшли мертвим 24-річного Богдана Андрусяка. Чоловік повісився на дереві у батьківському дворі.

— У селі тоді був "чорний день" — два покійники, — розповідає місцева жителька Ольга. — Коли дізналися про вчинок Богдана, не могли повірити. Донині не знаємо, що йому зайшло.

Змалку захоплювався спортом, займав призові місця з бігу на змаганнях. Після чергової перемоги Богдана запросили до Буської спортивної гімназії. Згодом здобув фах економіста в Тернополі. Ще в студентські роки одружився із 17-річною Надією. У них народилася донька Соломія.

— Він дитинку любив. Тільки про неї й говорив, — веде далі Ольга. — Малій вже 3 роки. Соломійку бабуся виховувала. Богдан із Надею у Львові працювали, там квартиру винаймали. У суботу-неділю до дитини приїжджали.

Андрусяка ховали без священика. Подейкують, у родині в Надії жінки швидко вдовіють. Батько помер, коли їй виповнився 1 рік.

— Богданова бабця Марія три дні передчувала трагедію. Вона бере участь у фольклорному гуртку. Від останнього виступу відмовилася. Мовляв, на душі велика тяжкість і неспокій, — зітхає односельчанка. — Чотири роки минуло, як Маріїн син — Богдана батько — застрелився. Бідну жінку лише молитва рятує.

Зараз ви читаєте новину «Богдан Андрусяк повісився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути