четвер, 03 вересня 2009 19:03

БМВ в"їхав у автобус із заробітчанами

27 серпня близько третьої ночі на об"їзній львівській трасі у селі Солонка Пустомитівського району зіткнулися легковий автомобіль БМВ X6 та мікроавтобус "Форд Транзит". В автобусі перебували 10 пасажирів. Троє загинули.

— Водій автомобіля БМВ хотів обігнати автобус, що рухався попереду. Виїхав на смугу зустрічного руху. Зіткнувся з зустрічним мікроавтобусом, — розповідають у прес-службі обласного управління ДАІ. — Від сильного удару маршрутка з"їхала у кювет та перекинулася.

Усі пасажири автобуса — з різних сіл Івано-Франківщини. Поверталися з сезонних робіт із Польщі. Водій Василь Микитюк, 45 років, 44-літня Ганна Микитюк та Іванна Павлюк, 24 роки, загинули.

Василь Микитюк жив у селищі Яблунів Косівського району.

— 10 років Василь возив людей у Польщу та Чехію на заробітки, — розповідає місцева жителька Ольга Стенчук, 32 роки.

Ганна Микитюк із села Уторопи Косівського району в Польщі працювала три місяці. Заробляла гроші на весілля доньки Оксани. Іванна Павлюк із села Верхній Березів цього ж району. Її похорон затримали — чекали на повернення батька-заробітчанина.

У салоні БМВ сидів колишній працівник Яворівської митниці Віктор Гармата, 45 років, його дружина та 20-річний син. Вони обійшлися без травм. Міліціонери з"ясовують, хто цієї ночі керував автівкою. Гармата з родиною живе у Львові. Він є власником елітного дискоклубу "Містер Твістер".

Зараз ви читаєте новину «БМВ в"їхав у автобус із заробітчанами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути