четвер, 17 вересня 2009 16:55

Банкір сім років проведе у в"язниці

Галицький районний суд Львова засудив колишнього начальника Галицького відділення "Укрсоцбанку" 40-річну Оксану Тимчишин до семи років позбавлення волі з конфіскацією майна. Вона привласнювала кошти вкладників.

В "Укрсоцбанку" Тимчишин працювала з 2000 року. Починала з посади головного економіста операційного відділу приватних клієнтів.

— 2005 року до нас почали надходити скарги від клієнтів. Коли закінчувалася дія депозитної угоди, люди зверталися в банк за своїми відсотками. А там — ні грошей, ні угоди, — розповідає Йосип Клісовський, 44 роки, прокурор відділу з дотримання обвинувачення в судах обласної прокуратури. — Тимчишин всі п"ять років привласнювала чужі кошти.

Заволоділа 4 млн 483 тис. 904 грн. Серед 60 ошуканих клієнтів — пенсіонери, заробітчани.

— Слідство та судовий розгляд тривали довго. Кожен епізод розглядали окремо, — каже Клісовський. — Вона тільки частково визнала свою вину. Казала, що брала гроші, бо вони їй були потрібні. Планувала з часом повернути.

Тимчишин жила у Львові. Сама виховувала 5-річну доньку. Доки перебуватиме у в"язниці, її матір-пенсіонерка опікуватиметься дитиною.

Зараз ви читаєте новину «Банкір сім років проведе у в"язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути