середа, 15 жовтня 2008 07:11

Андрій Саламаха помер на уроці фізкультури

15-річний студент Луцького технічного коледжу Андрій Саламаха раптово помер на уроці фізкультури. Медики досі не визначили причини. Припускають, хлопець пішов із життя через хронічну хворобу серця. Педагогам Андрій не розповідав про неї.

Саламаха активно займався спортом, не пропускав уроків фізкультури. У п"ятницю він розминався перед гімнастичними вправами. Знепритомнів і впав. Фізрук почав робити Андрієві штучне дихання та масаж серця. Однак той помер до приїзду "швидкої".

— Попередня версія смерті — нещасний випадок. На тілі померлого не знайшли ознак насильства, — кажуть у Луцькому міському відділі міліції.

У дільничного лікаря Андрій перебував на обліку. Мав дефект печінки та порушення роботи серцевого клапана. Проте медична комісія не відсторонила учня від занять фізкультурою. Учителі кажуть, хлопець приховав хворобу від медиків.

Міський департамент освіти спільно з відділом охорони здоров"я створили комісію для розслідування трагічного випадку. 14 жовтня студента Андрія поховали на цвинтарі Луцька. Він був єдиним сином подружжя Саламах.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Саламаха помер на уроці фізкультури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути