четвер, 04 червня 2009 18:13

Яна Клочкова навчає львів"ян плавати

Школу плавання відкрили у львівському аквапарку "Пляж". Її назвали іменем 32-річного Дениса Силантьєва — українського плавця, учасника трьох Олімпійських ігор, чемпіона світу.

— Саме в цьому басейні 16 років тому я вперше став чемпіоном України, — каже Силантьєв на відкритті закладу. — Завдання школи — не тільки виховувати майбутніх чемпіонів. Головне — розвивати масовий спорт серед дітей і молоді. Нехай діти займаються плаванням, а не вживають алкоголь і наркотики.

Школа діятиме за сприяння Фонду підтримки молодіжного та олімпійського плавання. Критий басейн львівського аквапарку — єдиний у Західній Україні, який має 50-метрові доріжки. Займатися у школі зможуть усі охочі. У вівторок перед дітьми виступала олімпійська чемпіонка Яна Клочкова. Заплановані майстер-класи інших видатних плавців — Олега Лісогора, Ігоря Борисика, Ірини Амшеннікової.

— Активну роботу басейн розпочне з вересня, — каже піар-менеджер аквапарку "Пляж" Олена Анатійчук. — Прийматимемо дітей віком від 10 років. Нині в нас працюють курси з плавання, коштують від 160 гривень за перші 10 днів. Ціни на заняття у школі будуть приблизно такими самими.

Зараз ви читаєте новину «Яна Клочкова навчає львів"ян плавати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути