пʼятниця, 14 березня 2008 07:14

Олександра Матківського підстрелили на полюванні

9 березня Олександра Матківського, 39 років, із вогнепальним пораненням шпиталізували до реанімації Дрогобицької райлікарні. Його поранив 39-річний товариш Роман Бочковський.

Роман Бочковський та Олександр Матківський у компанії з чотирьох чоловіків відпочивали на озері в селі Воля Якубова Дрогобицького району Львівщини. Матківський узяв рушницю 16-го калібру. Чоловіки вживали спиртні напої. По обіді почали збиратися додому. Дорогою Роман над водою побачив дику качку та вистрелив. Поцілив у Матківського, той упав. Бочковський прострелив товаришеві праву нирку.

Правоохоронці доводять, рушниця не зареєстрована.

— Це був нещасний випадок. За нанесення тяжких тілесних ушкоджень із необережності ми порушили кримінальну справу, — розповідає заступник начальника Дрогобицького райвідділу міліції Вадим Рябцев, 38 років.

Олександр Матківський тимчасово живе у Волі Якубовій. Ніде не працює. Бочковський живе в сусідньому селі Добрівляни. Працював рятувальником пожежної частини N6 у Дрогобичі, нині безробітний. Із дружиною виховує двох дітей.

Зараз ви читаєте новину «Олександра Матківського підстрелили на полюванні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути