середа, 22 травня 2013 18:08

Столичні випускниці шиють сукні після Каннського фестивалю
8

Фото: Фото: elle.ru

"Надивляться, у чому приходять актриси на Каннський кінофестиваль і собі таке ж вбрання хочуть", - говорить про київських випускниць Ольга Саморуд, власниця одного зі столичних ательє. Жінка уже другий рік шиє сукні для випускниць. Має чотирьох помічниць.

"Часто приходять дівчата і просять пошити плаття як у Памели Андерсон чи Джулії Робертс, - говорить Ольга. - Не розуміють, що сукня не всім однаково пасує. На акторці з параметрами 90-60-90 плаття може сидіти ідеально, а на випускниці з першим розміром грудей виглядатиме зовсім інакше".

Ольга приймає замовлення за місяць до випускного. На примірки дівчата приходять до неї двічі-тричі, поки сукня шиється.

"Вчора прийшла до мене вагітна школярка з мамою. Дівчина мабуть на сьомому місяці. Їй вже в роддом пора їхати, а не про випускний думати, - говорить Саморуд. - Переміряла усі сукні, які я здаю на прокат, але в жодне плаття не влізла. Дівчатам у положенні краще вибирати грецький стиль. Це саме раджу нареченим. Така сукня комфортна, у ній легше приховати животик від нав'язливих поглядів. Також пропоную такі сукні дівчатам з широкими стегнами".

За словами, Ольги, у випускну моду цього року повернулися сукні-рибки, які вже менш популярні серед весільних фасонів.

"Фасон "рибка" підійде не кожній дівчині, - говорить Саморуд. - За місяць до випускного у мене залишилось зо 20 суконь на прокат. Усі маленьких розмірів. А випускниці цього року дуже високі, з широкими стегнами. Просять сукні-рибки, але в них навіть дуже худі дівчата виглядають, як вгодовані акули".

Кілька суконь одягнені на манекени, решта висять на плечиках. Деякі моделі продаються за 10-15 тис. грн. Інші можна взяти на прокат за 1-2 тис. грн. На стінах розвішані фотографії американських актрис і співачок у схожому вбранні. На одному зі знімків - смарагдова сукня з поясом, інкрустованим камінням. У такій американська актриса Анджеліна Джолі торік приїжджала на Каннський кінофестиваль. На іншій світлині - коктейльне бежеве плаття, у якому іспанська актриса Панелопа Крус позаторік була на врученні "Оскара".

Зараз ви читаєте новину «Столичні випускниці шиють сукні після Каннського фестивалю ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути