Ексклюзиви
понеділок, 17 жовтня 2011 18:33

Стиліст Анжела Лисиця радить підбирати речі під колір очей

Стиліст Анжела Лисиця радить підбирати речі під колір очей

Анжела Лисиця, український стиліст і дизайнер, порадила, незважаючи на моду й модні тенденції підбирати одяг тих кольорів, які будуть пасувати до обличчя і не боятись експериментувати, а підбирати до тих пір, поки можна буде сказати: "Це моя річ".

"У будь-які часи червоний личитиме блондинкам, брюнеткам - більш яскравий, бордовий; для рудих підійдуть теплі кольори. Але це все дуже індивідуально. Залежить, у першу чергу, від кольору очей. І я б порадила вибирати речі під колір очей. Адже може таке бути, що щось здається непривабливим або похмурим, але коли його одягає певна людина, то й сама річ отримує нове життя".

Зараз, як зазначає дизайнер, повертається одночасно мода і 80-х, і 40-х, тому користується популярністю як яскравий макіяж, так і натуральність шкіри обличчя.

"Якщо це більше "відданість" моді 80-х, то це - стиль диско. Тобто, яскравий і чіткий. Макіяж 40-х в свою чергу має два напрямки: більш натуральний і той, який підкреслює, виділяє губи та брови. Але натуральність незалежно від тенденцій завжди в моді. Вона молодить, а ми всі й завжди хочемо виглядати молодше ", - каже Анжела.

Також, за словами стиліста, дуже вдало можуть підкреслити красиві риси обличчя легкі рум'яна - "наче вранці на морозі". Вони додають легкість і простоту.

Накладні нігті або вії будуть також продовжувати "жити" до тих пір, поки їх будуть нарощувати.

"Я сама бачила, як, наростивши дві вії, починають сяяти очі. Якщо це людям личить, їм подобається, значить це до тих пір і буде модно ", - коментує Анжела Лисиця.

Зараз ви читаєте новину «Стиліст Анжела Лисиця радить підбирати речі під колір очей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути