Ексклюзиви
середа, 23 грудня 2009 12:45

Менсона не впізнати без макіяжу (ФОТО)

Мерлін Менсон відомий за свій епатажний та пафосний готичний стиль. Тому жахливого Менсона було важко впізнати, коли він гуляв зі своєю подругою по Парижу без усякого макіяжу, окрім тіней під очима, пише Daily Mail.

40-річний американський рокер був повністю вдягнутий в чорне під час свого відпочинку в Парижі з 22-річною подружкою Еван Рейчел Вуд. Пара виглядала щасливою і спокійною після відвідин концерт-холу Le Zenith в Парижі.

Єдиною фарбою на обличчі Менсона біла тоненька чорна смужка під очима. І не було ніякого натяку на його пафосний білий грим та червоні губи

Нещодавно Менсон врегулював судовий позов, який представив проти нього клавішник його колишньої групи Spooky Kids.

Стефен Бір стверджував, що Менсон використовував гроші з фонду їх групи на покупку розкоші. Наприклад, колишня дружина зірки Діта Фон Тіз отримала обручку на суму $150 тисяч.

По словам самого Менсона, Бір не приймав ніякої участі в зведенні записів, концертів і реалізації сувенірної продукції групи, і взагалі "лише грав музику, яку написали інші". Крім того, клавішник спізнювався на студійні сесії і промо-акції.

Суд досі затримує оголошення вироку через зобов"язання компенсації судових витрат.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Менсона не впізнати без макіяжу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути