субота, 05 листопада 2011 08:30

Дружина може зробити з чоловіка президента

Дружина може зробити з чоловіка президента

Від жінки залежить, ким стане її чоловік, скільки зароблятиме і на якій посаді працюватиме. Бо успішність чоловіка визначають запити його дружини. У цьому переконана Світлана Митрофанова, власниця столичної Школи наречених.

"Я навчаю жінок мистецтва дотику, магії погляду, рекомендую, як володіти власним голосом. Знаю багато методик, як зробити так, щоб чоловік був постійно орієнтований саме на цю жінку. За допомогою певних слів, вчинків та порад ви, жінки, можете допомогти своїм чоловікам досягати успіху в бізнесі, піднятись по кар'єрних сходах, розвивати себе і свій бізнес. Кожна жінка може зробити зі свого чоловіка президента. Треба тільки захотіти цього".

Школу наречених називають "Імперією жіночого успіху". Навчання там триває від кількох місяців до півроку. Навчальна програма має три рівні. На першому Світлана допомагає жінкам навчитись бути впевненою у собі. На другому — будувати стосунки з чоловіками. На третьому — як подавати себе чоловікові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Америці випустили обручки для розлучених

"Коли до мене приходить дівчина і просить видати її заміж за мільйонера, я намагаюсь пояснити їй, що кожна жінка має поруч із собою того чоловіка, який відповідає її переконанням. Розповідаю завжди повчальний анекдот: Білл і Гілларі Клінтон заїхали на автозаправку. У робітникові заправки Гілларі впізнала свого колишнього залицяльника, з яким вони разом навчалися в коледжі. Обнялися, поцілувалися. Коли машина рушила, Білл зловтішно каже Гілларі: "Якби ти вийшла за нього заміж, була б тепер дружиною автозаправника". Гілларі всміхнулася: "Якби я була його дружиною, він став би президентом".

Світлана радить частіше називати свого чоловіка найрозумнішим і найталановитішим.

"Коли чоловік приходить додому і починає говорити про проблеми на роботі, жінки намагаються давати поради, сердяться, втішають, а потрібно навпаки вислухати чоловіка, обійняти, поцілувати і сказати: "Ти в мене найрозумніший і найталановитіший. Будь-яким проблемам ти дасиш раду. Я в тобі впевнена". Повірте, щоб не розчарувати вас, він ще більше почне старатись. Ваша підтримка допоможе йому досягти успіху".

У Школі жінкам допомагають пережити розлучення, підготуватись до заміжжя, вчать, як використовувати власну енергію і харизму, щоб привернути до себе чоловічу увагу.

Зараз ви читаєте новину «Дружина може зробити з чоловіка президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути