вівторок, 06 вересня 2011 12:38

В Америці випустили обручки для розлучених

В Америці випустили обручки для розлучених

Ювелірні компанії почали випускати фірмові "обручки для розлучених", тобто такі, якими колишнє подружжя може обмінюватись одне з одним на згадку про спільно проведений час, повідомляє comments.ua.

Так, новинку представив американський ювелірний дім Spritzer & Furman. Вартість обручки, виконаної з жовтого золота з діамантами, що за формою нагадує серце, розбите навпіл, становить $ 3200. Дизайнери рекомендують носити таку прикрасу на середньому пальці - таким чином, всім навколо відразу буде зрозуміло, що ви розлучені та, відповідно, вільні.

Обручку для розлучених, пише huffingtonpost.com, можна як придбати вже готову в ювелірному домі, так і зробити індивідуальну - зі старих обручок навіть за власним дизайном.

Крім цього, зараз пішла хвиля, коли деякі пари "відзначають" своє розлучення. Прикладом може стати святкування процесу  розлучення фотомоделі Карен Елсон і музиканта Джека Уайта, які відзначили це "свято" зі своїми друзями, пише fashiontime.ru.

Зараз ви читаєте новину «В Америці випустили обручки для розлучених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути