Ексклюзиви
четвер, 20 жовтня 2011 17:35

Галліна 40 днів сиділа на безсольовій дієті

Галліна 40 днів сиділа на безсольовій дієті

Співачка Галліна поділилася своїм рецептом схуднення і розповіла про кілька дієт, які допомогли їй скинути післяпологову вагу.

"За час вагітності я важила 96 кілограм. Їла солодощі, смажену картоплю, італійську пасту, круасани і свіжу випічку. За півроку після пологів скинула 25 кіло. Худнути потрошку, а не різко — це найголовніше. Інакше можна набрати ще більшу вагу", - зазначає співачка.

Спочатку Галліна 40 днів сиділа на безсольовій дієті.

"Я їла тільки відварені або приготовані на грилі овочі, відварний рис і гречку. Все без солі. Заміняла її цибулею, часником та пряними травами. Після того в мене була білкова дієта. Тоді їла рибу і м'ясо, але категорично відмовилась від вуглеводів. Якщо не отримувати вуглеводи і жири — основні калорії, то організм почне спалювати свої жири. Звідси і схуднення. Ну, і спорт, звичайно. Колись двічі на тиждень ходила в басейн, а тепер ходжу в спортзал", - ділиться рецептом жінка.

Зараз Галліна їсть лише салат та м'ясо.

"На сніданок обов'язково п'ю каву з шматочком сиру, можу з'їсти варене або смажене яйце, вівсянку або пластівці. В обід з'їдаю лише супчик або шматок м'яса чи риби з овочами. На вечерю також обов'язково салат, м'ясо або риба. Не їм майонезу і кетчупів, смажену картоплю, гарнірів і бутербродів з маслом. Взагалі в раціоні мають бути свіжі овочі, листя салату, багато зелені, оливкове масло, маслини і різні сири. Я ще дуже люблю капусту. Колись після пологів власноруч виростила з десяток різних сортів капусти", - підкреслила Галліна.

Зараз ви читаєте новину «Галліна 40 днів сиділа на безсольовій дієті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути