вівторок, 12 червня 2012 16:43

На конкурентці Фунтика заробляють по 400-500 гривень за день

На Хрещатику з'явився конкурент кнура Фунтика — карликова свинка Шарлота. Міні-піг бігає під ногами перехожих, привертає до себе увагу.

За свинкою наглядає бородатий лисий чоловік у білій сорочці і дівчина у зеленій футболці і бежевих бріджах. Поперед себе виставили солом'яний капелюх. У ньому кілька купюр по 2, 5 і 10 грн. Стирчить два долара і 5 євро.

"Ця парочка тут сидить кілька годин на день, - каже Андрій. Він охороняє вхід у фан-зону, стоїть навпроти міні-піга. - Здається, цю свинку кличуть Шарлотою. З нею усі іноземці вже перефотографувались. Цікавляться, чи це донька того кабана Фунтика, який прогнози до матчів віщує".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кабана Фунтика миють шампунем

За півгодини у капелюх для міні-піга кидають ще 24 грн, 13 євро, 10 доларів.

"Вони за кілька годин тут назбирують 500 гривень. Коли міліція підходить, кажуть, що просто свинку вигулюють, або збираються і переходять на інше місце. Ту свинку годують, гладять, на руки беруть. Видно, що господарі її люблять. Вона дресирована у них".

Останні два роки міні-піги стали популярними серед домашніх улюбленців. В інтернеті карликову свинку можна купити від $ 200 до 3 тис. Це 1600-24 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кнур-віщун Фунтик передбачив поразку збірної України

"Міні-пігів краще купувати у спеціальних розплідниках, - радить столичний ветеринар Віктор Кривець. - Бо замість міні-піга можуть підсунути мале порося, яке за півроку виросте до 50 кілограм. Заколоти на м'ясо шкода, а в квартирі втримати нереально".

За словами ветеринара, міні-піги дуже охайні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Наш кабан набагато розумніший від німецького восьминога" - прогнози Фунтика збуваються

"Їх легше за котів привчити справляти природну потребу в спеціально відведеному місці. Карликові свинки дуже люблять купатися, тому можна мити їх під душем або дозволити їм купатися в наповненій ванні, як в басейні. Зі свинками треба гуляти щодня. На вулицю можна виводити на повідку або виносити на руках".

Люблять варену картоплю, траву, яблука, банани, хліб. Живуть по 12-15 років.

Зараз ви читаєте новину «На конкурентці Фунтика заробляють по 400-500 гривень за день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути