пʼятниця, 21 жовтня 2011 09:08

Компаньйонів для оренди квартири підшуковують через інтернет

Компаньйонів для оренди квартири підшуковують через інтернет

Програміст з Києва Віталій Яковенко з минулого року орендує житло. Спершу знімав двокімнатну квартиру неподалік від метро Політехнічний інститут. Платить 3 тис. грн на місяць.

За півроку змінив дві роботи, знімати одному квартиру стало фінансово накладно. На сайті sosed.in.ua хлопець знайшов сусіда, Артема із Севастополя.

"Обирав, щоб був без шкідливих звичок, чистоплотний і не замкнутий, люблю ввечері поспілкуватися за чашкою чаю. Під час знайомства домовились, якщо запрошуємо когось, то лише до 22:00, щоб необмежувати одне одного", - розповів Віталій.

Також головною умовою було не влаштовувати ніяких гулянок у помешканні.

Першим правила порушив сам же Віталій - приютив на три дні свою колишню однокласницю та відзначив в орендованому помешканні її день народження.

Після того й Артем мало не щодня водив друзів. Одного з них попросив лишитися й сплачувати третю частину вартості оренди житла.

"Я, чесно кажучи, зрадів, що підвернулася така нагода, адже господарі підняли вартість квартири на 500 гривень, а на новій роботі мені платили менше. Через тиждень пожалкував, бо товариш Артема не виносив сміття, курив кальян, вживав нецензурну лексику та крав мій цукор", - розповів Віталій.

Через два місяці Віталій переїхав звідти, знайшов через Інтернет інших сусідів - молоду пару. Живе тепер у Харківському районі.

На сайтах пошуку сусіда можна підшукати співмешканця будь-якої вікової категорії та статті, багато охочих знайти сусіда виставляють власні фото.

Зараз ви читаєте новину «Компаньйонів для оренди квартири підшуковують через інтернет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути