Ексклюзиви
середа, 22 вересня 2010 10:46

На Кіровоградщині три міста залишилися без води

На Кіровоградщині три міста залишилися без води

Населення трьох міст Кіровоградської області – обласного центру, Знам"янки та Олександрії – залишилось без водопостачання на невизначений термін через порив на водогоні "Дніпро - Кіровоград".

Про це повідомила диспетчерська служба водогону.

Порив магістральної труби діаметром 1,2 м стався 21 вересня близько 15.00 поблизу Олександрії. Від електроживлення відключені насоси, які забезпечують водою три міста. Коли водопостачання буде відновлено, поки невідомо. Працівники Кіровоградського водоканалу прогнозують, що за три-чотири дні.

Обласне комунальне виробниче підприємство "Дніпро - Кіровоград" забезпечує питною водою водоканали чотирьох міст Кіровоградщини – обласного центру, Знам"янки, Олександрії та Світловодська, передає УНІАН.

Як повідомлялося, Київенерго з понеділка, 6 вересня, припинила обслуговування підкачувальних насосів холодної води в багатоповерхових будинках Києва через відмову компанії Київводоканал укласти договір про їх експлуатацію.

Нагадаємо, компанія "Київводоканал" заявила про неможливість постачання питної води відповідно до введених Міністерством охорони здоров"я санітарних норм і гігієнічних вимог.

Зараз ви читаєте новину «На Кіровоградщині три міста залишилися без води». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути