Ексклюзиви
пʼятниця, 03 вересня 2010 17:32

Київенерго каже, що відключить холодну воду з 6 вересня

Київенерго каже, що відключить холодну воду з 6 вересня

Акціонерна компанія "Київенерго" попереджає киян про припинення з 6 вересня подачі холодної води на верхні поверхи будинків через відмову ВАТ "АК "Київводоканал" співпрацювати.

Як повідомили у Департаменті корпоративних комунікацій АК "Київенерго", компанія звернулась до міської влади та прокуратури столиці щодо недотримання ВАТ "АК "Київводоканал" чинного законодавства України, що може призвести до припинення подачі холодної води мешканцям верхніх поверхів столичних будинків.

"Ми черговий раз нагадали відповідним органам, що "Київводоканал" безпідставно відмовляється переоформити договір на підкачку холодної води насосами "Київенерго" та підписати акти за останні 4 роки щодо вже використаної електричної енергії на 54 млн. грн. Але особливу тривогу викликає те, що наразі існують декілька насосних, які з хвилину на хвилину зупиняться, а коштів на їх підтримку і ремонти "Київводоканал" не перераховує, хоча використовує 24 години на добу. Тому особливу увагу правоохоронних органів ми звернули на те, що в разі раптової зупинки через несправність насосів, відповідальність за відсутність холодної води покладається на "Київводоканал", — наголосив заступник голови правління АК "Київенерго" Іван Ричка.

Нагадаємо, КМДА взяла кредит на суму 1,5 млрд. грн. для погашення існуючої заборгованості з різниці у тарифах на житлово-комунальні послуги.

"Київенерго" заборгувала близько 2 млрд. грн. за спожитий газ", - відзначив заступник міського голови О.Попов.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Київенерго каже, що відключить холодну воду з 6 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути