вівторок, 13 липня 2010 16:46

На Полтавщині батько ледь не вбив 3-місячного малюка

На Полтавщині батько ледь не вбив 3-місячного малюка

Більше десяти синців та черепно-мозкову травму голови отримав тримісячний хлопчик із села Білоцерківці Великобагачанського району на Полтавщині. На бетонну підлогу його кинув 25-річний батько, а потім ще побив маленьке тільце руками.

Алла Квіта з обласної міліції говорить, що так він хотів заспокоїти дитину, яка прокинулась і заплакала, коли той відпочивав після чергового чаркування.

"Повернувшись додому напідпитку, чоловік затіяв сварку зі своєю співмешканкою. Коли конфлікт вичерпався, жінка побігла до сусідки за хлібом, а батько вирішив відпочити. У цю мить у своєму ліжечку зарюмсав малюк. Аби заспокоїти його та продовжити спокійно відпочивати, чоловік вихопив хлопчика з колиски й кинув на бетонну підлогу. Після такого батьківського "повчання" малюк розплакався ще дужче. Тоді чоловік вирішив покласти його назад до ліжка, але плач дитини не вщухав. Розлютившись не на жарт, батько взявся щосили бити сина руками, поки той таки не затих. Зрозумівши, що накоїв лихо, чоловік вибіг з хати", - розповіла вона.

На порозі він зустрів свою співмешканку та промовив: "Я вбив нашу дитину".

Пара жила в цивільному шлюбі. У селі про них відгукуються як про неблагополучних.

Чоловік був судимий за хуліганство, а 20-річна матір вже була позбавлена батьківських прав на першу дитину.

"Родина перебуває на обліку в міліції, - повідомила Жанна Ахіджанян, начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей. - Першу дитину, яку мати народила у 17 років, вилучили через неналежне виконання батьківських обов'язків. Жінка жебракувала та не мала постійного місця проживання. Батько приїхав на Полтавщину із Житомирської області. За плечима - судимість, а у місцевих жителів та правоохоронців - негативна характеристика".

Зараз хлопчик перебуває у лікарні. Медики кажуть, стан його стабільний, прогнозів поки що не дають.

Стосовно батька вирішується питання про порушення кримінальної справи за злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині батько ледь не вбив 3-місячного малюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути