понеділок, 08 лютого 2010 12:19

Через наїзд на двірничку зупинились трамваї на Куренівці

Через наїзд на двірничку зупинились трамваї на Куренівці

На столичній вулиці Фрунзе червона вантажівка марки "Тата" збила 50-річну двірничку Галину.

Як передає з місця події кореспондент Gazeta.ua, вантажівка виїжджала задом, із суміжної вулиці на Фрунзе. Так само задом вона виїхала на нерегульований пішохідний перехід, що правилами руху заборонено. Свідки стверджують, Галина переходила вул. Фрунзе в напрямку до вулиці Хвойки саме по переходу. Червона вантажівка із державним номером АА9702ВС збила жінку, зачепивши її правим кутом кабіни. Метал кабіни від удару вигнувся.

Зараз на місці дорожньої пригоди працює патрульна служба, ДАІ та "швидка". П"ять хвилин тому на місце пригоди прибула вже друга за рахунком машина "швидкої". Лікарі не пояснюють, які були причини викликати стільки медиків одночасно. Відомо, що у потерпілої струс мозку. Зараз Галина лежить у "швидкій". Із вулиці видно, що одягнена у темну куртку та спортивні штани.

Станом на 11.50 трамваї у напрямку до Контрактової площі не ходили. Усі вони стояли вервечкою аж до Куренівського ринку. В 12:10 їх рух було відновлено. Місце наїзду на пішохода огороджене, працюють експерти. Маршрутки та інший колісний транспорт об"їжджають місце аварії зустрічною смугою.

Потерпіла працює двірником у місцевому комунальному підприємстві, яке називається "Куренівське". На місце пригоди прибігли співробітники двірнички та її чоловік. Жінка жива, у неї струс мозку. Потерпіла розповіла лікарям, що переходила вулицю, аби купити печива у синьому продуктовому наметі.

Свідки чули розмову інспектора ДАІ з водієм вантажівки. Кажуть, водій признався, що в нього несправне зчеплення. І що наїзд стався саме через це.

"Ішли разом на роботу - лід прибирати. Галя трохи відійшла від мене. Потім серце тьохнуло, щось відчув. Біжу дивлюся - а жінка вже під колесами машини лежить. А ти мені не розказуй і не бреши", - розповідає чоловік потерпілої двірнички і починає кричати водію. Чоловік одягнений у червону жіночу куртку.

Даїшник відвів чоловіка потерпілої від водія, аби вони не побилися

"Тата" заїжджала задом у внутрішній двір розташованої неподалік школи.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Через наїзд на двірничку зупинились трамваї на Куренівці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути