Ексклюзиви
четвер, 04 червня 2009 21:11

Медведєв наказав ФСБ знищити всіх бандитів на Північному Кавказі

Медведєв наказав ФСБ знищити всіх бандитів на Північному Кавказі
Президент Росії Дмитро Медведєв провів робочу зустріч з директором ФСБ Олександром Бортніковим. Медведєв підкреслив, що "всі ті операції, які ведуться стосовно бандитів, повинні бути завершені, бандити повинні бути знищені".

Федеральній службі безпеки та іншим правоохоронним органам необхідно продовжити контроль за ситуацією, як в Чеченській республіці, так і в інших південних республіках, де зберігається загроза терористичних актів, сказав Медведєв.

Бортніков у свою чергу відзначив, що за останні півтора-два місяці дещо збільшилася кількість проявів терористичної спрямованості в Дагестані.

Глава ФСБ заявив, що якщо говорити про відміну режиму контртерористичної операції в Чеченській республіці, то варто сказати, що ситуація знаходиться під контролем федерального центру, місцевих правоохоронних структур і керівників республіки.

"Позитивним моментом є те, що з боку правоохоронних органів і Чечні, і Інгушетії проводяться спільні заходи щодо локалізації діяльності бандитів", - сказав Бортніков, повідомляє Полит.ру.

Зараз ви читаєте новину «Медведєв наказав ФСБ знищити всіх бандитів на Північному Кавказі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути