четвер, 07 травня 2009 12:32

У столиці розпочався референдум щодо недовіри Черновецькому

У столиці розпочався референдум щодо недовіри Черновецькому

Сьогодні в Шевченківському районі столиці почався місцевий референдум.

Як повідомили у прес-службі Шевченківської районної в місті Києві ради, жителям пропонують відповісти на три питання: "Чи підтримуєте Ви проведення Київського міського референдуму щодо висловлення недовіри мерові Леоніду Черновецькому?", "Чи підтримуєте Ви ініціативи столичної влади із впровадження платної медицини?", "Чи підтримуєте Ви підвищення вартості комунальних послуг для населення без надання гарантій підвищення якості?".

Усього в районі почали роботу 105 виборчих дільниць. З 7 по 16 травня вони будуть працювати в режимі чергування, у будні дні - з 13:00 до 20:00, у вихідні - з 10:00 до 18:00, 9 травня - з 10:00 до 14:00. Також 17 травня виборчі дільниці працюватимуть з 7:00 до 20:00.

Кожний житель зможе прийти на свою дільницю, пред"явити паспорт громадянина України, в якому має бути відмітка про реєстрацію в Шевченківському районі столиці, і отримати бюлетень.

"Можливо, в нас є останній шанс - прийти на референдум і висловити свою точку зору щодо діяльності мера і його команди, - наголосив керівник Шевченківського району Віктор Пилипишин. - Якщо "верхи" сьогодні мовчать, своє слово повинні сказати кияни. Тільки вони здатні врятувати столицю, оскільки громада є джерелом влади. Тому у киян є повне право усунути непрофесійну владу".

За його словами, референдум покаже, чи влаштовує людей ситуація, що склалася у Києві: "Ми хочемо спитати - чи влаштовує Вас те, що відбувається у Києві вже три роки? Може Вам подобається, як мер знущається і кепкує з людей? Невже Вас не непокоїть, що Київ сьогодні з його вини став банкротом, містом-заручником і втратив залишки свого унікального історичного обличчя? Настав час задуматися, яке місто ми залишимо нашим дітям, і чи будуть у нього взагалі якісь перспективи?".

Нагадаємо, 26 лютого Шевченківська райрада Києва ухвалила рішення про проведення місцевого референдуму, на якому киянам запропонують висловити свою позицію щодо міського референдуму про недовіру Л.Черновецькому. Вслід за Шевченківською районною радою висловила недовіру мерові і Святошинська райрада.

За матеріалом ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «У столиці розпочався референдум щодо недовіри Черновецькому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути