субота, 14 лютого 2009 11:12

В Індії через катастрофу на залізниці травмовано понад 160 осіб (ФОТО)

15 людей загинули і понад 160 отримали каліцтва і травми в результаті катастрофи швидкого пасажирського залізничного експреса в південному індійському штаті Орісса.

Це офіційно підтверджено сьогодні владою штату. Раніше з"явилися повідомлення про 16 жертв катастрофи, яка сталася увечері в п"ятницю.

Близько 700 пасажирів нещасливого потягу доставлено в місто Ченнаї - столицю сусіднього штату Тамілнад.

За заявою індійських офіційних осіб, число жертв може з часом значно збільшитися. Наразі тривають рятувальні і евакуаційні роботи. Деякі люди до цих пір знаходяться під уламками і доступ до них блокований.

Причини аварії поки не відомі. Встановлено, що потяг рухався на великій швидкості, коли несподівано на стрілці локомотив зійшов із рейок. У результаті з шляхів злетіли і 13 вагонів. Деякі з них опинилися за 200-300 метрів від місця, де сталася аварія. Міністерство залізничного транспорту почало ретельне розслідування інциденту.

Індійська залізнична система вважається однією з найпротяжніших і завантажених в світі. Щодня по ній пересуваються більше 18,5 млн пасажирів і більше 14 тис. вантажних і пасажирських поїздів. Близько 300 залізничних аварій відбуваються в Індії щороку, причиною більшості з них є неналежне технічне обслуговування шляхів і рухомого складу.

За матеріалами  ИТАР-ТАСС, Вести.Ru, РосБизнесКонсалтинг

Зараз ви читаєте новину «В Індії через катастрофу на залізниці травмовано понад 160 осіб (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути