Ексклюзиви
четвер, 12 липня 2007 11:53

З"явився ще один претендент в президенти Росії від опозиції

Незалежний депутат Держдуми Володимир Рижков не виключає своєї участі в президентських виборах в 2008 році як єдиний кандидат від опозиції і в парламентських виборах в 2007 році - за списками СПС.

"Якщо широкому колу опозиційних сил від КПРФ до "Яблука", від СПС до НДС Касьянова, вдасться в майбутні півроку погодити процедуру з висунення єдиного опозиційного кандидата (у президенти), то я готовий брати участь в цьому відборі", - сказав Рижков, відзначивши при цьому, що "вірогідність такої згоди дуже низька".

Рижков також відзначив, що розглядає сценарій вступу в СПС і участі в рамках цієї партії в парламентських виборах в грудні 2007 року. "І я, і Микита Білих (лідер СПС) говоримо про це вже півроку. Ми ведемо такі переговори, консультації", - повідомив депутат. На думку Рижкова, у нього і у його партії "немає іншого шляху". "Після того, як законодавчо ліквідовані одномандатні округи, три чверті політичних партій, заборонені блоки між партіями, залишився тільки один вихід: об"єднати партії і йти на вибори за списком тих з них, які зареєстровані", - сказав політик, повідомляє РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «З"явився ще один претендент в президенти Росії від опозиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути