понеділок, 31 березня 2008 12:45

З"явилися нові пікантні фото подружки Джорджа Клуні (ФОТО)

28-річна подружка Джорджа Клуні, Сара Ларсон, раніше працювала офіціанткою в барі в Лас-Вегасі. Зараз спливли нові фотографії, які свідчать, що до знайомства із знаменитим актором дівчина любила повеселитися.

Журнал Star опублікував фотографію колишньої моделі, на якій вона ногами обіймає чоловіка, що притискує її до стіни в одному з нічних клубів. Знімок був зроблений минулого липня, через місяць після того, як вона познайомилася з Клуні.

На іншій фотографії, зробленій наступного дня на вечірці в готелі HardRock Hotel & Casino, Ларсон, одягнена лише в бікіні, стоїть рачки і лиже обкладинку глянцевого журналу.

Минулого року в пресі вже з"являлися пікантні фото Ларсон, зроблені в часи, коли вона працювала рекламною моделлю в Амстердамі.

Клуні і Ларсон познайомилися минулого літа в клубі Moon в Лас-Вегасі на вечірці, присвяченій фільму "Тринадцять друзів Оушена". Симпатична офіціантка так сподобалася акторові, що він попросив її начальство відпустити її на той вечір. У вересні він вперше вийшов з нею в світ на Венеціанському кінофестивалі, а в лютому дівчина супроводжувала Клуні на церемонії вручення "Оскара", повідомляє DailyMail.

Зараз ви читаєте новину «З"явилися нові пікантні фото подружки Джорджа Клуні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути