середа, 05 червня 2019 22:17

З'явилася відповідь Зеленського на звинувачення в плагіаті

З'явилася відповідь Зеленського на звинувачення в плагіаті
У Зеленського звинувачення в плагіаті назвали диверсією. Фото: АП

Тези для виступу президента Володимира Зеленського, через які його звинуватили в плагіаті, готували співробітники МЗС, які продовжують працювати з Порошенком.

Про це повідомив заступник глави Адміністрації президента України з питань інформаційної політики Кирило Тимошенко, передає прес-служба АП у Facebook.

"Попередньо встановлено, що співробітники МЗС України, які готували тези для брифінгу президента Володимира Зеленського, паралельно продовжували працювати на Петра Порошенка ... Розцінюємо це як диверсію з боку окремих співробітників Міністерства закордонних справ і свідому провокацію з боку команди Петра Порошенка", - йдеться в повідомленні.

Також в Адміністрації президента наголосили, що зміст і порядок денний переговорів Зеленського з керівниками ЄС і НАТО формувалися співробітниками адміністрації президента і представники попередньої влади не мали впливу на питання, які глава держави обговорював з європейськими партнерами і друзями України.

"У разі підтвердження приватної співпраці державних службовців МЗС з Петром Порошенком будуть зроблені жорсткі управлінські, дисциплінарні та кадрові висновки", - зазначили в АП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленського звинуватили у нечесному відборі прес-секретаря

У текстах виступів Володимира Зеленського виявилися цитати інших учасників президентських виборів. Йдеться про службові тексти, що містять основні політичні тези для Зеленського, якими він користується на публічних зустрічах та інтерв'ю.

Зараз ви читаєте новину «З'явилася відповідь Зеленського на звинувачення в плагіаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути