середа, 05 червня 2019 19:09

Зеленського звинуватили у нечесному відборі прес-секретаря

Зеленського звинуватили у нечесному відборі прес-секретаря
Зеленський вляпався в скандал через відбір прес-секретаря. Фото: Uznayvse

Президент Володимир Зеленський пропонував головному редактору "Української правди" Севгіль Мусаєвій стати його прес-секретарем в обхід конкурсу.

Мусаєва відмовила на пропозицію Зеленського, яку він озвучив по телефону. Про це повідомила журналістка Катерина Коберник в Facebook.

"За нашою інформацією, Зеленський запропонував пост свого прес-секретаря головному редактору УП Севгіль Мусаєвій. Зробив це по телефону, коли вона була в США. Мусаєва відмовилася, і все б нічого, але зробив він це під час відкритого конкурсу на посаду прес-секретаря, після 15 травня. До цього часу пройшло кілька етапів відбору і Севгіль в них участі не брала", - розповіла журналістка.

Також Коберник вважає, що переможниця конкурсу на посаду прес-секретаря Юлія Мендель недостатньо етично прокоментувала інформацію про дзвінок Мусаєвій.

"Ми задаємо пряме запитання переможцю конкурсу Юлії Мендель і просимо передати його президенту. Саме питання ставить під великий сумнів її перемогу і справедливість конкурсу. На це новий прес-секретар відповідає, що це зараз не пріоритет для Володимира і вона сама може визначати важливість і етичність питань, які озвучує президент", - зазначила журналістка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Порошенка звинуватили Зеленського в плагіаті

"Ця історія ставить під велике питання прозорість конкурсу по мажоритарці від "Слуги народу". Порада Зе-Команді на майбутнє: для початку самі повірте в те, що говорите з трибун", - додала Коберник.

Президент Володимир Зеленський обрав на посаду речника 32-річну журналістку Юлію Мендель. Конкурс на посаду оголосили 30 квітня. Було понад 3 тис. претендентів. Серед кандидатів журналісти, піар-менеджери, телеведучі, блогери, студенти, актори.

Зараз ви читаєте новину «Зеленського звинуватили у нечесному відборі прес-секретаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути