середа, 22 грудня 2010 14:25

Звільнено міліціонерів, які дозволили смажити яєчню на Вічному вогні

Звільнено міліціонерів, які дозволили смажити яєчню на Вічному вогні

Правоохоронці встановлюють особи громадян, які 16 грудня 2010 намагалися підсмажити яєчню і сосиски на Вічному вогні у Парку слави в Києві. Вже затримана 32-річна киянка, відносно неї порушено кримінальну справу.

Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в Києві в середу.

При цьому в міліції відзначають, що відносно затриманої порушено кримінальну справу слідчим відділом Печерського райуправління. Жінці обрано запобіжний захід - утримання під вартою.

Інші учасники інциденту встановлюються. Слідство по справі триває.

Крім того, МВС провела службове розслідування з приводу неналежного реагування на правопорушення працівниками міліції, які чергували біля пам'ятника "Вічної слави".

"16 грудня двоє інспекторів патрульної служби помітили чотирьох невідомих, які намагалися приготувати яєчню та сосиски на Вічному вогні, при цьому свої дії фіксували на відеокамеру. Правоохоронці зробили зауваження громадянам. Після короткотривалої розмови з патрульними четверо осіб зібрали свої речі та в супроводі наряду міліції залишили територію парку, а правоохоронці продовжили патрулювання", - йдеться в повідомленні.

Однак через деякий час, скориставшись відсутністю вартових, учасники акції повернулися до пам'ятника "Вічної Слави" та знову почали смажити яєчню на Вічному вогні, відзначили в МВС.

"За результатами розслідування начальник ГУ МВС у Києві Олексій Крикун підписав наказ про притягнення до дисциплінарної відповідальності п'ятьох працівників Печерського райуправління столичної міліції, з яких двоє звільнено з ОВС", - йдеться в повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Звільнено міліціонерів, які дозволили смажити яєчню на Вічному вогні ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути