Ексклюзиви
понеділок, 21 січня 2008 15:53

Журналісти Reuters погрожують протестами

Журналісти британського інформаційного агентства Reuters погрозили почати страйк у зв"язку із змінами в діяльності компанії.

Керівництво Reuters вирішило провести реструктуризацію компанії, проте не проконсультувалося з журналістами. В результаті працівники компанії вирішили звернутися в Національну спілку журналістів Великобританії (NUJ) з проханням провести голосування з приводу початку страйку.

Керівництво Reuters заявило, що зміни в роботі компанії не торкнуться договорів співробітників і не вплинуть на умови їхньої роботи. Крім того, керівники стверджують, що ведуть постійні консультації з NUJ і продовжуватимуть вести їх в майбутньому.

Повідомляється, що зміни вступають в силу з понеділка 21 січня.

У травні 2007 року активи агентства Reuters купила канадська компанія Thomson Corp. більш ніж за 17 мільярдів доларів. Остаточне злиття компаній в найбільше в світі агентство ділових новин Thomson-Reuters повинне відбутися на початку другого кварталу 2008 року, повідомляє AFP.

Зараз ви читаєте новину «Журналісти Reuters погрожують протестами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути