Ексклюзиви
пʼятниця, 05 жовтня 2007 12:50

Зубков розподілив обов"язки між своїми заступниками

 Прем"єр-міністр РФ Віктор Зубков завершив процес розподілу обов"язків між своїми заступниками, підписавши у п"ятницю відповідне розпорядження.

Розпорядження стосується перших віце-прем"єрів Сергія Іванова і Дмитра Медведєва, віце-прем"єра Олександра Жукова, міністра фінансів Олексія Кудріна і глави апарату уряду Сергія Наришкіна.

Круг обов"язків перших віце-прем"єрів, відповідно до цього документу, практично не змінився. Сергій Іванов координуватиме роботу федеральних органів виконавчої влади у галузі розвитку промисловості, транспорту і зв"язку, науки і інноваційної діяльності, виконання держпрограми озброєння, держоборонзамовлення і програм розвитку оборонної, атомної, ракетно-космічної промисловості, атомної енергетики.

Дмитро Медведєв займатиметься реалізацією пріоритетних національних проектів, а також відповідати за сфери освіти, охорони здоров"я і соцзабезпечення громадян, розвитку агропромислового комплексу.

Обов"язки як віце-прем"єра Олександра Жукова, тик і Олексія Кудріна, дещо розширені. Жуков відповідатиме за вироблення політики у сфері соціально-економічного розвитку суб"єктів федерації. Йому доручено перетворити комісію з підвищення результативності бюджетних витрат у комісію за оцінкою ефективності роботи федеральних і регіональних органів виконавчої влади і керувати цією комісією. Крім того, у його сферу відповідальності входить розвиток фізкультури і спорту, включаючи підготовку до проведення зимових Олімпійських ігор у Сочі.

Міністр фінансів Олексій Кудрін, призначений 24 вересня віце-прем"єром, на цій посаді відповідатиме за проведення єдиної фінансової, кредитної і грошової політики, управління держборгом і фінансовими активами РФ, а також координуватиме роботу влади по соціально-економічному розвитку.

Круг обов"язків віце-прем"єра - керівника апарату уряду Сергія Наришкіна практично не змінився - він відповідатиме за сферу зовнішньоекономічної діяльності і зовнішньої торгівлі, торговельно-економічних відносин і економічної інтеграції Росії і держав СНД, проведення адміністративної реформи, розвиток культури і туризму, а також за держполітику у галузі цивільної оборони і захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій.

У своєму розпорядженні Зубков також встановив порядок взаємозамінності своїх заступників. На період тимчасової відсутності питання, закріплені за Медведєвим і Кудріним, розглядає Жуков; питання Жукова розглядає Медведєв; питання Іванова - Наришкін; питання Наришкіна - Іванов.

Склад нового уряду Росії оприлюднили  24 вересня, повідомляє РІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Зубков розподілив обов"язки між своїми заступниками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути