Ексклюзиви
субота, 22 жовтня 2022 08:01

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ повідомили переможні новини з поля бою

ЗСУ повідомили переможні новини з поля бою
Воїни ракетних військ і артилерії за минулу добу уразили два пункти управління ворога. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Тернова Харківської області, Білогорівка та Золотарівка Луганської області, а також Лиман, Іванград, Соледар, Новокалинове, Озарянівка, Одрадівка і Первомайське на Донеччині.

Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 16 ударів. Підтверджено ураження трьох опорних пунктів і 10 районів зосередження озброєння та військової техніки, а також трьох позицій зенітних ракетних комплексів ворога, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 22 жовтня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог готує Херсон до вуличних боїв – Генштаб про ситуацію на півдні

"Крім того, наші підрозділи протиповітряної оборони на різних напрямках збили ворожий літак Су-25 та один безпілотник типу "Орлан-10". Підтверджено вогневе ураження Силами оборони, 20 жовтня цього року, ремонтної бази окупантів та ворожої техніки в районі Нової Каховки, що на Херсонщині", – звітує Генштаб.

Воїни ракетних військ і артилерії за минулу добу уразили два пункти управління, 14 районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, склад боєприпасів, зенітний ракетний комплекс С-300 противника, ворожу артилерію на вогневих позиціях та ще п'ять важливих цілей.

Авіація ЗСУ відпрацювала на півдні 10 ударів по скупченню техніки противника й опорних пунктах в Бериславському і Баштанському районах, а по позиціях систем ворожої протиповітряної оборони – ще й у Каховському.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ повідомили переможні новини з поля бою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути