неділя, 17 листопада 2013 21:51

Змонтували ностальгічний кліп про президенство Саакашвілі з Тимошенко та Ющенком

Змонтували ностальгічний кліп про президенство Саакашвілі з Тимошенко та Ющенком
Фото: depo.ua

Адміністрація тепер вже екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі розповсюдила відеокліп, змонтований з моментів його президентства

У кліпі показують інавгурацію Саакашвілі, його зустрічі з громадянами, спільний виступ на площі Свободи в Тбілісі з екс-президентом США Джорджем Бушем.

Також до кліпу потрапили кадри присутності Саакашвілі на Майдані під час Помаранчевої революції разом з Юлією Тимошенко та Віктором Ющенком, а також кадри збройного конфлікту серпня 2008 року і зустрічі Саакашвілі із зарубіжними гостями.

Окрім того у відеокліпі фігурують кадри, коли Саакашвілі разом з сенатором США Джоном Маккейном чавлять виноград ногами в заміському будинку екс-президента.

Усе відео супроводжується акомпанементом піаністки Хатії Буніатішвілі, які фільмували у скляному куполі у  будівлі президентського палацу.

Раніше Саакашвілі висловив жаль, що нова влада вирішила відмовитися від використання побудованого в період його президентства президентського палацу.

Зараз ви читаєте новину «Змонтували ностальгічний кліп про президенство Саакашвілі з Тимошенко та Ющенком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути