вівторок, 15 вересня 2009 16:05

Змія з лапою посеред тулуба налякала 66-річну китаянку (ФОТО)

 

У Китаї виявлена змія з однією кігтистою лапою посеред тулуба, схожою на кінцівку ящірки або жаби. Дивний мутант "з"явився" опівночі в спальні 66-річної мешканки міста Суїнін південно-західної провінції Сичуань.

Як розповіла жінка британській газеті Daily Telegraph, вона прокинулася від незвичайного скрегочучого звуку, і, включивши світло, побачила "страшного гада, що повзе по стіні".

Змія завдовжки 40,5 сантиметра і завтовшки з мізинець дерлася по вертикальній поверхні, вправно чіпляючись за неї кігтями єдиної лапи. Китаянка говорить, що була сильно перелякана, проте їй вистачило "відваги", аби забити істоту на смерть капцем. Більш того, упевнившись, що змія мертва, жінка ще і помістила її в бутель зі спиртом.

Завдяки її майже професійним діям, рептилію-мутанта отримали китайські учені, і вже проводять необхідні дослідження. Один з них, фахівець зі змій, зізнався газеті, що побачене шокувало навіть його. Причину мутації він сподівається з"ясувати тільки за наслідками розтину.

Найпоширеніша нині мутація серед змій - це "двоголовість". Вона формується за таким же принципом, як і подвоєння частин організму у сіамських близнят. Такі особини мають мало шансів вижити в умовах дикої природи - хоча б тому, що обидві голови раз у раз норовлять атакувати одна одну, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Змія з лапою посеред тулуба налякала 66-річну китаянку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути