Ексклюзиви
четвер, 16 серпня 2007 12:23

Злодії пограбували Генпрокуратуру Росії

В ніч на неділю, 12 серпня, злодії забралися у приміщення Генпрокуратури на Великій Дмитрівці, 15. Інформацію про це слідчі намагаються зберегти у таємниці.

Злодії вибралися на четвертий поверх по будівельних лісах (зараз у будівлі Генпрокуратури ремонтують зовнішні стіни) і влізли у відкрите вікно, яке хтось із службовців не закрив йдучи з кабінету.

Злодії пройшлися по шести кабінетах управління кадрів. Тягнули все, що попадалося на очі: гроші, техніку. У одному з кабінетів узяли 100 тисяч рублів, в інших прихопили телевізор, колекційний набір запальничок Zippo, ювелірні прикраси і парфуми Chanel. Ризикувати не стали - сейфи не громили і комп"ютери не зламували.

Про наліт першим дізнався один із співробітників Генпрокуратури, який прийшов на службу у неділю. Саме він і повідомив у міліцію і керівництву.

Для розслідування цієї небувалої по зухвалості крадіжки створений спеціальний оперативний штаб із співробітників Московського кримінального розшуку і інших підрозділів.

Сищики розглядають кілька версій: від банального нальоту до хитро спланованої акції. Не виключено, що дрібна крадіжка була лише прикриттям. Цілком імовірно, що злодії викрали з кабінетів якісь важливі документи, а все інше прихопили про людське око, повідомляє КП.

Зараз ви читаєте новину «Злодії пограбували Генпрокуратуру Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути