пʼятниця, 02 квітня 2010 14:56

Злочинцю вдалось уникнути в"язниці через ожиріння (ФОТО)

У штаті Флорида 270-кілограмового Джорджа Жолікура визнали винним у пограбуванні ресторанів і продуктових магазинів, проте не посадили до в"язниці через те, що він занадто товстий, повідомляє газета The Daily Mail.

38-річний чоловік замовляв додому готові страви, з"їдав більшу їх частину, а потім повертав недоїдки з заявою, що вони були зіпсовані та він не збирається за них платити. Іншим разом він випив у ресторані 5 молочних коктейлів, але не захотів розрахуватися за замовлення, заявивши, що молоко скисло.

Врешті-решт, Жолікур був заарештований, коли, замовивши в одному з ресторанів в"яленого м"яса на $ 45 і з"ївши більшу його частину, він сказав, що не буде платити, оскільки воно було вкрите пліснявою. Але посадити у в"язницю незвичайного злочинця так і не вдалося.

Прокурор штату підрахував, що навіть для транспортування прикутого до ліжка через ожиріння злочинця знадобляться тисячі доларів. Обвинувач уклав угоду з адвокатом Жолікура, за якою він зізнався винним у п"яти пограбуваннях і заплатив штраф $ 1200.

Прокурор заявив: "Він уже сам посадив себе у в"язницю. Він не встане з ліжка".

Gazeta.ru

Зараз ви читаєте новину «Злочинцю вдалось уникнути в"язниці через ожиріння (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути