Ексклюзиви
неділя, 23 липня 2023 06:30

Життя цих трьох знаків нагадуватиме казку - гороскоп на вихідні

Життя цих трьох знаків нагадуватиме казку - гороскоп на вихідні
Ви отримаєте усе, чого так бажали. Не припиняйте мріяти і йти до мети. Фото: pixabay.com

22-23 липня Венера готується до переходу в ретроградний рух. Настає несприятливий період для знайомств і весіль. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це триватиме до кінця літа, - говорить астрологиня. – На деякий час варто припинити пошуки своєї пари. Знаходьте радість у тих стосунках, що маєте. На вихідних треба більше уваги приділити своєму організму. Продумайте раціон харчування, режим сну й відпочинку. Життя Тельців, Левів і Водоліїв нагадуватиме казку. Ви отримаєте усе, чого так бажали. Не припиняйте мріяти і йти до мети. Віддавайте перевагу фізичній роботі й спортивним заняттям. Почніть спілкуватися з людьми, що пропагують здоровий спосіб життя. По можливості відмовтеся від таблеток. Пийте більше чистої води".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Спіть довше. Свіжа голова допоможе рухатися вперед. Дратівливість і втома заважатимуть здійснити плани. Побачення плануйте на вечір суботи. Маєте шанс зустріти свою половинку.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Відганяйте тривожні думки. Насолоджуйтеся спілкуванням з коханими і дітьми. Фінансових пропозицій буде вдосталь. Затримайтеся на роботі, якщо хочете досягти більшого.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Виручіть коханих. Допоможіть їм заробити більше, підкажіть, у чому їхня сила та перевага. Довірте виховання дітей старшим родичам. Бракуватиме терпіння, аби боротися з підлітковими істериками.

Рак (22 червня – 22 липня)

Зарплату підвищать, але й обов'язків додасться. Свою пару знайдете на сайті знайомств. Важко буде працювати на повну силу. Заважатиме все - конкуренти, брак коштів, запізнення колег. Останніми дізнаєтеся про важливі новини.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Щось кардинально змінювати не варто. Грошей стане більше. Помітите, хто справжній друг, а хто шукає користь від спілкування. Бажання спонукають працювати удвічі більше.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Гарно піде торгівля. Зумієте продати будь-що, за що б не бралися. Більше часу приділіть спорту. Це підніме настрій. Стережіться травмування очей. Перенесіть лазерну операцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чиє життя неймовірним чином зміниться на краще – гороскоп на 17-23 липня

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Дратуватиме одноманітність. Скоро вдасться покращити матеріальне становище. З покупками техніки зачекайте до серпня. Тоді підберете хороший телевізор чи холодильник. Заведіть кота чи собаку. Поява домашніх улюбленців покращить атмосферу в родині.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Неприємний осад залишить зустріч із колишніми партнерами. Не варто мріяти про відновлення стосунків. Здаватиметься, що ви мало досягли в житті. Годі рівнятися на когось. Відганяйте песимістичні думки. Обійміть дітей. Насолоджуйтеся тим, що маєте.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Почуватиметеся виснаженими, бо мало спите. Спробуйте подрімати пів години після обіду. Приплив сил та енергії гарантований. Серце коханих належить вам. Залишається сподобатися їхнім родичам. Вихідні - гарний час для знайомства. Не варто робити татуаж брів.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Не варто пропонувати руку і серце коханим, шукати романтичні пригоди на стороні і розривати вже існуючі стосунки. Підлітки виявлятимуть підвищену агресивність у поведінці. Не намагайтеся перевиховати сина чи доньку. Для цього краще підійде вівторок.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Очікується чергове поповнення вашого бюджету. Великі покупки робити не час. Милим приємно буде бачити вас усміхненими. Досить сумувати. Поставлені у цей день пломби недовго прослужать. Зачекайте з візитом до стоматолога.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Господарюйте економно. До приходу грошей потрібно ще трохи протриматися. Не виставляйте на продаж свої речі. Процес виховання дітей довірте партнеру. Вам бракуватиме терпіння.

Липень – місяць побачень і суперуспішних знайомств. Астрологиня розповіла, кому середина літа подарує справжнє кохання.

Зараз ви читаєте новину «Життя цих трьох знаків нагадуватиме казку - гороскоп на вихідні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути