Ексклюзиви
понеділок, 04 червня 2007 14:44

Жириновського пустили в продаж

У Росії виставлений на продаж бренд "Жириновський". Володимир Жириновський вже 17 років очолює партію ЛДПР. Бренд "Жириновський" зареєстрований як товарний знак, і вже більше 10 років під цим ім"ям випускаються різні споживчі товари.

Виставлений на продаж товарний знак "Жириновський" складається з двох зареєстрованих в Роспатенті зображень, повідомляє компанія Z&G. Одне з них є словом "Жириновський", виконаним чітким чорним шрифтом, доповненим внизу справа підписом політика. Другий варіант знаку - портрет Владимира Жириновського на темному фоні, в нижній частині портрета розташовується стилізований герб з вензелем політика в полі кольорів російського триколора.

Як повідомляє Z&G, що займається реєстрацією товарних знаків, придбання бренду цікаве і тим, що незабаром відбудуться вибори, на яких Жириновський буде в центрі уваги.

Вперше російські споживачі побачили цей бренд на горілчаній етикетці "Жириновський". Відбулося це після того, як в травні 1994 року був зареєстрований товарний знак в Роспатенті. Горілку виробляють як для внутрішнього користування, так і на експорт.

У листопаді 2004 року власники бренду уклали угоду з французьким заводом Jean Jacques Vivier. Так з"явився чоловічий одеколон "Жириновський", парфум з деревинно-цитрусовим ароматом. Через рік в лінійці ароматів з"явилася і жіноча туалетна вода, яка відразу ж отримала диплом "Запах Року".

У 2004 році почалося і виробництва чаю "Жириновський". До 60-ліття політика випустили однойменні сигарети. Під цим брендом також проводять майонез і шоколадні батончики. Також зараз ведуться переговори з низкою фармацевтичних фірм про випуск вітамінного комплексу "Жириновський".

Ціни на торговий знак для різних категорій продукції коливаються від 2,5 млн. рублів для використання в назвах одягу, взуття і головних уборів, до 77,3 млн. рублів для використання в назвах алкогольних напоїв, включаючи пиво, повідомляє NEWSru.


Зараз ви читаєте новину «Жириновського пустили в продаж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути