вівторок, 01 липня 2008 16:55

Жираф організував масову втечу тварин із цирку

Напередодні з цирку шапіто, який знаходився на гастролях в Амстердамі, втекли майже всі тварини: 15 верблюдів, дві зебри, декілька лам і свиней.

Винуватцем втечі був жираф. За попередніми даними, він зламав огорожу вольєру, і дав своїм "колегам" можливість втекти.

Через декілька годин всі тварини були виявлені в околицях цирку, деяких з них підгодовували місцеві жителі. Співробітники цирку і поліцейські оточили верблюдів і зебр та повернули всіх утікачів у цирк.

У червні 2007 року в американському Колорадо-Спрінгс в штаті Колорадо також втекли тварини з цирку, який приїхав на гастролі. Чотири зебри і троє коней втекли з цирку Ringling Bros and Barnum & Bailey. Переслідування тварин тривало близько півгодини.

А в серпні минулого року на магістралі у Верхній Австрії неподалік міста Меггенхофен перекинулася вантажівка, яка перевозила 200 свиней. Більше години тварини бродили по трасі, поки їх відловлювали рятувальники, які приїхали на місце аварії.

Одна легкова машина наїхала на свиню та врізалася в бік вантажівки, в результаті троє людей отримали поранення. Двадцять п"ять тварин довелося забити через отримані травми, повідомляє Newsru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Жираф організував масову втечу тварин із цирку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути